Blog

Danske webhoteller vokser i Sverige

Har du fundet dit næste webhotel? Når du leder efter et sted, hvor du kan opbevare data fra din hjemmeside, så er det ikke altid bedst og billigst at holde det inden for landets grænser. Der er faktisk muligheder i Sverige også. Det gode ved internettet er, at det ikke er begrænset af lokalitet, så du har mulighed for at tjekke ind på et webhotel, hvor det skal være.

Lige for tiden er Sverige billigere end Danmark. Den svenske kroner har halset efter den danske længe, og det betyder, at der er masser af penge at spare ved at se mod Sverige efter noget som dagligvarer og lignende. Du kan derfor også finde et webhotel i Sverige, hvor du har mulighed for at spare penge. Det er generelt billigere end det danske, men kun fordi den svenske kroner ligger lavere.

Danske webhoteller er alligevel også på vej frem i Sverige. Simply.com er en af de webhoteller med base i Danmark, som du kan få fra 20 sek om måneden. Fordi den svenske krone er lavere end den danske svarer 20 SEK til cirka 14-15 danske kroner. Du skærer altså næsten 25% af prisen og i det lange løb, er det mange penge i sidste ende.

Lidt billigere i Sverige

Faktisk rådes man fra at vælge den billigste løsning, når det kommer til webhoteller. Det er ikke her, man ønsker at spare, da hvis kvaliteten er dårlig, og hjemmesiden ofte går ned, kan det gå ud over ens webshop eller hjemmeside, som man tjener penge på. Så det kan faktisk ende med at koste mere, og det vil være rigtig irriterende for dig og din virksomhed. Et webhotel skal bare fungere, og derfor skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Når det kommer til webhoteller i Sverige, får du samme kvalitet som i Danmark bare til en billigere pris, fordi den svenske krone er så lav i forhold til den danske. Generelt er det en god tid at handle i Sverige, og det er lige meget, om det drejer sig om webhoteller eller dagligvarer. En tur over sundet kan faktisk være fordelagtig, uanset hvad du er interesseret i at købe eller investere i.

Udvid virksomheden i Norden

Et webhotel i Sverige vil være en god mulighed for dig at komme ind på det svenske marked. Så kan du opsnappe domæner og lignende, som du kan bruge til at udvide forretningen i Sverige. Der er cirka dobbelt så mange mennesker i Sverige, som der bor i Danmark, så potentiel udvider du dit marked med 200%. Og det er en voldsom stigning.

Simply.com er et webhotel, som ikke bare begrænser sig til Sverige eller Danmark. Hvis du har interesse i at udvide din forretning til Europa, så kan det også lade sig gøre herigennem. Simply.com kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg på internettet i forhold til domæner, e-mailadresser, back-up og Wordpress. Det giver dig rigtig gode muligheder for at begå dig på nettet i hele Skandinavien.