Blog

Brug for hjælp med noget IT support?

Sponsoreret indhold: 

 

Hos Aimit står vi altid klar til yde den bedst mulige IT support, så du ikke behøver bekymrer dig om alle de små IT relateret opgaver som der opstår i løbet ad dagen. Det behøver jo ikke at være små opgaver, med dedikeret IT support, vil alt det tekniske kunne hurtigt komme op og køre igen efter eventuelle nedbrud. IT support vil kunne spare jer massere af tid og arbejdstimer, i tilfælde af problemer. Så i kan fokusere på det i gør bedst.  

In-house eller outsource IT support?

For en del virksomheder, som ikke selv arbejder med IT, kan det være en stor opgave at have sin egen IT support afdeling. Derfor er det blevet en meget normal praksis at outsource sin IT support til en ekstern virksomhed som specialisere inden for det område. Ofte hvis man har en lille virksomhed, med relativt små behov for IT, vil for det meste bedre kunne betale sig at udlicitere sin IT support, fremfor at have sin egen IT afdeling. 

Fordele ved outsourcing

Ved at outsource sine IT behov kan man som virksomhed nøjes med at kun at bruge de ressourcer der er behov for, og ikke have noget spildt arbejde. Ved en in-house løsning kan man føle at man hele tiden skal holde den afdeling beskæftiget for ikke at spilde arbejdskræften, selvom der måske ikke er nok at lave for dem hele tiden. Med outsourcing er du mere sikker på kun at bruge ressourcer på at løse de konkrete problemer der måtte opstå med dit IT udstyr. 

Hvis man slet ikke har en IT afdeling, hverken intern eller ekstern, vil det unægtelig betyde at de ansatte på et eller andet tidspunkt er nød til selv at finde ud af at løse et IT problem de stå over for. Det kan hurtigt gå over og koster mange penge i tabt produktivitet på virksomhedens hovedfokusområder. Derfor er outsourcet IT support både med til at skabe ”peace of mind” for de ansatte da de ved at der er nogle de kan kontakte hvis noget går galt. Det vil også hjælpe din virksomhed med holde fokus på jeres mest profitable aktiviteter, fremfor at bruge tid og ressourcer på et område i ikke er eksperter i. 

Overvejer du stadig?

Mange tror at det er meget besværligt at flytte sine IT systemer over til en ekstern udbyder, men er faktisk nemmer end man skulle tro. Man bliver hjulpet igennem hele processen, så den skaber mindst muligt forstyrrelse for din virksomhed. Hvis i vælger at for outsourcet IT support vil det på mange måder bare føles som jeres egen IT afdeling, de står altid klar til at hjælpe med hvad end der måtte være. Så giv det et skud.