Blog

Bliv klar til studiestart

Nu hvor studiestarten nærmer sig, er det vigtigt at være parat. Ikke blot mentalt klar, men også have dit udstyr klar. Selvom du måske hverken skal ud og købe skoletaske, blyanter eller viskelæder så er der andre ting du kan forberede inden klokken ringer ind.

 

Klargør din PC

Uanset om din studiestart er på gymnasiet, universitetet eller en sprogskole, så som CLAVIS Sprogskole, er det vigtigt at være klar. Det første og vigtigste du skal have klargjort, er din computer. Den kan du ikke undvære. Derfor bør du give den en rengøring – både udenpå og inden i. Brug en ren klud og tør den af for støv, fedtfingrer og alt andet skidt, der har opsamlet sig på den. Efter den er blevet ren og pæn igen, er det nu tid til en rengøring af din computers indre. Tag dig tid til at slette, flytte eller redigere dine filer. Herved bliver dine filer ikke blandet sammen med dine studiefiler og du får overblik over dine ting. Lav mapper og inddel dine fag allerede inden studiestart, så ved du hvor de nye filer hører til og du vil fortsat holde orden i din computers indre. 

 

Pas godt på din PC

Selvom din computer nu både er opryddet og rengjort, er du ikke helt færdig med at klargøre din studie-pc. Det er nemlig vigtigt, at du passer godt på den. Så udover, at investere i et computersleeve, bør du downloade de nødvendige software. Dette gælder både opdateringer, der skal opdateres, installering af et antivirusprogram, så din computer er beskyttet samt installeringen af studierelevante programmer, så som Dropbox eller Outlook programmer. Det gode ved disse programmer er, at du kan benytte dem uanset hvilken form for studiestart der venter forude. Alt fra folkeskolen til diverse sprogcentrer gør brug af de programmer.