Blog

Betting – hvad er det for noget?

Er du vild med at satse penge på sport? Så ved du allerede godt, hvad ordet betting betyder. Men hvis du lige vil tage det et skridt videre, eller hvis du savner lidt spænding, når du satser penge på sport, så skal du give dig i kast med live betting. Selvfølgelig behøver du ikke altid bruge penge for at have det sjovt eller spændende, men du vil bestemt ikke fortryde af prøve live betting på danske online casinoer. Det vil tage din nysgerrighed om kampen til et helt andet niveau.

De fleste online spillesider gør det muligt, at vinde penge på forskellige sportsgrene. Så hvis du ser en masse sport, hvorfor så ikke tjene nogle penge på det? Det kan vel aldrig skade at tjene nogle ekstra lommepenge på noget, du samtidigt elsker vel?

 

Hvad er live betting?

Hvis du allerede i forvejen elsker at satse penge på sport, så vil du elske live betting endnu mere. Det gør nemlig det hele lidt mere spændende, end hvad du før har oplevet, når du har satset penge på forskellige kampe. Hvis du klikker dig ind på en dansk betting side, så vil du højst sandsynligt kunne gøre brug af deres live betting sektion.

Men før du går i gang med at live bette på en side, er det altid en god idé at tjekke om siden har dansk licens. Hvis siden har dansk licens, er den underlagt den danske Spillemyndighed. Dette betyder, at du aldrig vil få nogle problemer på siden, og dine eventuelle vundne gevinster vil være 100 % skattefrie. Hvis du spiller på en udenlandsk side uden dansk licens, vil du ikke nødvendigvis have de samme rettigheder. Så dette er altid værd at undersøgt, inden du giver dig i kast med live betting på forskellige sider på nettet.

Live betting betyder at du kan satse penge på sport live – altså også efter kampen allerede er begyndt. Du kan derfor sidde og se kampen, mens du også satser penge på den. Lyder det godt? Jamen så skal du gå i gang med live betting. Du kan live bette fra din computer eller fra din smartphone, mens du sidder foran Tv’et. Nemmere bliver det bare ikke.

 

Sådan live better du

Ved almindelig betting kan du lave en masse forskellige væddemål. Det kan du selvfølgelig også, hvis du vælger at give dig i kast med live betting. Så hvis du endnu ikke er sikker på, hvilke væddemål, du kan lave, så læs med videre her.

 • Over eller under væddemål på x antal mål
 • Hvem får først x antal hjørnespark
 • Hvem får kampens første eller sidste hjørnespark
 • Over eller under på x antal hjørnespark
 • Første målscorer
 • Sidste målscorer
 • Det endelige resultat
 • Over eller under på gule og røde kort
 • Hvilken spiller scorer x antal mål i kampen
 • Halvleg resultat
 • Asian Handicap

 

Samt mange flere forskellige væddemål.

Hvis du ikke altid er klar på tasterne, eller ofte har det med at glemme en kamp, og komme i tanke om et perfekt væddemål, efter den allerede er gået i gang, så er live betting noget for dig. Du behøver slet ikke være klar, når du kampen starter. Du kan sagtens tage det stille og roligt, sætte dig foran fjernsynet 10 minutter efter kampen er startet, og så finde de væddemål, som du mener kan skaffe dig nogle ekstra lommepenge.

 

Live betting – hvor som helst og når som helst

Live betting kan du lave hvor som helst og når som helst. Du skal egentligt bare have en mobil enhed med internet, og så kan du bare klikke dig ind på en dansk betting side og lave dine væddemål. Mere kræver det ikke! Selvfølgelig skal du også have en konto til en betting side. Dog hvis du ikke allerede har dette, kan du oprette en spillekonto på under 5 minutter.

For at oprette en spillekonto, skal du ofte bruge din computer. Mange betting sider kræver, at du bruger NemID for at logge ind og oprette en konto for din egen sikkerheds skyld. Herefter kan du sagtens gå i gang med at live bette – også på farten.

 

Live betting – for alle der elsker sjov og spas

Live betting er ikke kun for dig, der elsker at satse penge på sport eller elsker at have lidt mere spænding indover sine væddemål. Det er også for dig, der bare elsker glæden ved at vinde nogle ekstra free spins samtidigt med du ser din favorit sportsgren. Der findes selvfølgelig en masse fordele ved live betting, og dem får du serveret lige her:

 1. Lav dit væddemål efter kampens start
  Der findes ingen deadline, når det er live betting. Du kan sagtens satse penge på et væddemål efter kampens start, og behøver derfor ikke ærgre dig over, at der var et væddemål du ikke nåede at lave, inden kampen begyndte. Så er du god til at glemme tider, eller aldrig være klar inden kampens start, er live betting lige noget for dig.
 2. Spænding, sjov og ser tiden an
  Hvis du elsker spænding, men også nyder at se tiden an? Så er live betting også noget for dig. På denne måde kan du se kampen an, og ikke lave et væddemål uden at tænke rigtig godt over det.

Opsummering

Som du nok har fået en fornemmelse er er live betting fyldt med både sjov og spænding – og selvfølgelig sport. Det er klart en god funktion for alle der elsker sport, og samtidigt vil tjene nogle penge på det. Hvis du ikke allerede har en spillekonto, kan du med fordel gøre brug af sidernes bookmaker bonus eller betting bonus. Dem kan du hurtigt få glæde af, samt spare en masse af dine egne penge. Det handler bare om at kigge lidt rundt på de forskellige online sider, og se hvem der tilbyder de bedste bookmaker bonus. God fornøjelse!