Blog

Bedst i test: Ekstern harddisk anno 2022

Sponsoreret indhold:

En ekstern harddisk kan være en god ting at have liggende ved hånden. Når det så er sagt, er der mange forskellige eksterne harddiske på markedet så jagten på den bedste ekstern harddisk kan hurtig gå hen og blive mindre overskuelig og mere forvirrende. Men fortvivl ikke. Vi har lavet en oversigt over de bedste eksterne harddiske på markedet pt, så du har noget at gå efter. Læs med her.

 

Seagate Expansion Desktop 8TB ekstern harddisk

Seagate Expansion Desktop 8TB ekstern harddisk er vores bedste valg af den bedste eksterne harddisk i 2020. Det er et godt valg for alle, der har brug for meget lagerplads, og som ikke har noget imod at betale lidt mere for det. Expansion Desktop har masser af plads til alle dine fotos, videoer, musik og andre filer, og den er hurtig nok til at følge med dine behov. Desuden leveres den med nyttige funktioner som sikkerhedskopiering af data og adgangskodebeskyttelse.

 

WD My Passport 4 TB bærbar ekstern harddisk

WD My Passport 4 TB bærbar ekstern harddisk er vores bud på den bedste bærbare eksterne harddisk. Det er et godt valg for alle, der har brug for at gemme mange data på farten. My Passport har masser af plads til alle dine fotos, videoer, musik og andre filer, og den er hurtig nok til at følge med dine behov. Desuden er den udstyret med nyttige funktioner som sikkerhedskopiering af data og adgangskodebeskyttelse.

 

Toshiba Canvio Basics 4 TB bærbar ekstern harddisk

Toshiba Canvio Basics 4 TB bærbar ekstern harddisk er et godt valg for alle, der har brug for meget lagerplads, men som ikke har brug for alle de smarte funktioner, der følger med dyrere modeller. Den er hurtig nok til de fleste folks behov, og den har en rimelig pris. Desuden kommer den med funktioner som data backup og password beskyttelse.

 

SanDisk Extreme Portable SSD 1 TB

SanDisk Extreme Portable SSD 1TB er det bedste valg for alle, der har brug for en ekstern harddisk, der er både hurtig og bærbar. Den eksterne harddisk fra SanDisk er lille nok til at passe i din lomme, men har alligevel masser af plads til alle dine fotos, videoer, musik og andre filer. Desuden leveres den med nyttige funktioner som sikkerhedskopiering af data og adgangskodebeskyttelse.

 

LaCie Mobile Drive 5TB ekstern harddisk

LaCie Mobile Drive 5TB ekstern harddisk er et godt valg for alle, der har brug for meget lagerplads, men ikke har brug for alle de smarte funktioner, der følger med dyrere modeller. Den er hurtig nok til de fleste menneskers behov, og dener rimeligt prissat. Desuden har den funktioner som sikkerhedskopiering af data og adgangskodebeskyttelse.

 

Nu hvor du ved lidt mere om de bedste eksterne harddiske på markedet, skal du huske på følgende faktorer, når du køber dem:

 

- Kapacitet: Hvor meget lagerplads har du brug for?

- Hastighed: Hvor hurtig skal din eksterne harddisk være?

- Bærbarhed: hvor vigtigt er det, at din eksterne harddisk er bærbar?

- Pris: Hvor meget er du villig til at betale for din eksterne harddisk?