Blog

Årets bedste sikkerhedssoftware

Leder du efter den bedste sikkerhedssoftware til din pc, bærbar, tablet eller din smartphone, så kan du med fordel tjekke Norton ud, som har vundet PC Magazine Editors ”Choice Awards” ikke bare én gang, men flere gange.

En sikkerhedssoftware som kan give dig tryghed

Norton er altså favoritten når der vælges sikkerhedssoftware og det er der mange grunde til. Med Norton bliver du sikret så du kan læne dig roligt tilbage og være tryg når du har haft din computer eller lignende i brug.

Når du skal finde frem til den sikkerhedssoftware der er bedst for dig, kan du kigge på flere faktorer der kunne være vigtige for dig. Norton har lidt for enhver, både til dig der kun har en enhed du skal skaffe en sikkerhedssoftware til, men også til dig der har flere enheder enten fordi du ejer flere enheder selv, eller fordi du skal dække hele familien ind.

Skab trygge rammer for dine børn med sikkerhedssoftware

Med en sikkerhedssoftware kan du sikre dine børns færden når de går online. Der findes desværre hackere der udnytter dem der hopper direkte i de åbenlyse fælder der er online, og det er oftest børn der f.eks. bliver tilbudt en million kroner på kontoen i morgen, hvis de klikker på en bestemt knap.

Også muligheden for at sikre dit kamera i din enhed kan være vigtig at prioritere. Nogle IT-kriminelle hacker sig ind og skaffer sig adgang til dit kamera eller webcam. Derfor har man også i nogle tilfælde kunne opleve folk der har skærmet deres webcam af med farvet tape eller lignende, for at sikre at der ikke kan sidde én på den anden side og følge med i hvad der sker hos dig.

Uanset hvad du vægter højest, kan du blive dækket ind med det rette sikkerhedsprogram fra Norton og du kan selv vælge hvilken pakke du ønsker i forhold til det antal enheder du har brug for.