Blog

A-kassen er digital i dag

I gamle dage skulle du møde op flere gange om måneden for at bevise at du havde søgt jobs, når du var på dagpenge. Men i dag foregår det automatisk med systemer, der kan registrere at du har ansøgt og hvor du har ansøgt.

Ansøg om medlemskab på nettet

En af de førende A-kasser på nettet er Ase. På Ase kan du melde dig til nemt og bekvemt. Du kan derfor spare på kontingentet, da meget af administreringen foregår digitalt.
Hvis du vil have en A-kasse uden fagforening koster det 493 kr om måneden og med fagforening 560 kr om måneden. Mange andre A-kasser kan hurtigt koste over 1000 kr om måneden.
Du kan se mere om Ase her.

Anbefal nye medlemmer og få en gave

Ase vil gerne belønne allerede eksisterende medlemmer med en gave, hvis de anbefaler og får tilmeldt nye medlemmer til Ase. De får et super gavekort, som er et digitalt gavekort, som kan bruge på et hav af butikker og restauranter.

Andre fordele ved Ase

En af de gode fordele ved Ase er at de tilbyder lønsikring, dvs. At du får næsten hele din løn udbetalt, hvis du skulle blive fyret. Dette kan stærkt anbefales, hvis man har mange faste udgifter som hus, bil og andet som er afhængig af ens stabile økonomi.
Derudover er Ase gode til at hjælpe en med at komme i job igen, da de tilbyder CV og linkdin kurser, og andre kurser der skal styrke ens mulighed for at få et nyt job.
Ase hjælpe også hvis man skulle komme ud for en arbejdsskade.

Vigtigheden ved en A-kasse

Mange i dag føler ikke de behøver være medlem af en A-kasse, da de føler sig sikre på deres arbejde. Men alle virksomheder kan komme ud for besparelser og nedskæringer, og det er ikke altid dem der har været der længst, der er fredet. Derfor kan ingen vide sig sikre, og hvis man en dag skulle stå uden arbejde og ikke være medlem af en A-kasse, kan man heller ikke få kontanthjælp, hvis ens ægtefælde/samlever tjener en vis mængde penge, så skal de nemlig stå for at forsørge dig, og det er de færreste familiers økonomi der kan tåle det.
Så hvis du ikke er medlem af en A-kasse, så få dig meldt ind i en fart, da du skal have været medlem af en A-kasse i minimum et år, for at kunne få dagpenge.