Blog

5 apps, du ikke vidste, at du manglede

Du sidder måske først og fremmest og tænker, at der ikke er nogle apps, du mangler, da du har downloadet alle dem, du har brug for. Du har dine sociale medier, dine noter, din alarm, din vejroversigt, din lommeregner, mails og måske endda også apps til at købe bus- og togbilletter. I denne artikel vil vi dog give dig en guide til de apps, som du ikke anede, at du manglede, men som kan være nyttige at have alligevel.

  1. Tidsregistrering

EazyProject har kreeret en tidsregistrering app, hvor du bl.a. kan se arbejdsopgaver, kørsel, tidsregistrering, udlæg, osv. Denne tidsregistrering app er udviklet til medarbejdere på de fleste slags arbejdspladser og kan være en hjælp til både medarbejderne og virksomheden i sig selv, der derved kan få et bedre overblik over de forskellige ting. Appen kan bruges både online og offline, så du ikke behøver, at være nervøs for, at dårlig dækning ødelægger det.

  1. Valutaomregneren

Valutaomregneren er god til dig, der enten arbejder med valuta i hverdagen eller dig, der benytter dig af mange udenlandske hjemmesider til shopping og har brug for at vide, hvad noget koster i danske kroner.

  1. Memendo

Memendo er appen til dig, der ønsker at blive bedre til at huske, at koncentrere dig, hvordan du reagerer eller at træne din logiske sans. Der findes 15 forskellige spil i 450 niveauer på appen, som træner dig i netop dét.

  1. Appen til at forstå din baby

Det lyder spøjst, men appen Baby Translate kan rent faktisk oversætte din babys sprog, så du nemmere kan forstå, hvornår din baby er sulten, træt eller syg.

  1. Sleep Time

Appen Sleep Time har til formål, at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du sover og om du sover dårligt. Det kan være en måde for dig, at finde ud af, om det er et problem, du skal gøre noget ved.