Blog

5 apps, der gør din hverdag lettere

Har du brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen? – Bare rolig, hjælpen er på vej. Du har garanteret allerede mange apps liggende på din telefon, men der er faktisk flere apps, der er designet til at hjælpe dig, så din hverdag bliver lettere. Lige så vigtigt, som det er for hunde at have hundetegn eller et hundeskilt, lige så vigtigt er det i dag blevet at have apps, der kan hjælpe til i hverdagen. Vi har i denne artikel fundet de 5 bedste apps, som du bare må downloade til din smartphone.

 

Hold

Hold er en forholdsvis ny app, som er meget populær blandt studerende. Flere kan nok nikke genkendende til, at det er svært at koncentrere sig over længere tid, imens man sidder og skal skrive sin opgave eller læse de 10 næste sider, og det vil Hold gøre op med. Med denne app bliver du belønnet, når du ikke bruger din mobil. Så hver gang du skal studere, skal du aktivere appen, hvor du hvert 20. minut optjener point, når du ikke bruger din mobil. Dine point kan du bruge i shoppen, hvor du f.eks. kan få en gratis kop kaffe, cola osv. Det er smart!   

 

For Resten

Driller økonomien dig, eller har du altid lidt for mange rester, som ryger direkte ned i skraldespanden? Så har vi fundet løsningen på det. Med appen For Resten kan du finde de råvarer, som du ikke ved, hvad du skal bruge til. Appen giver dig en række opskrifter, som du kan lade dig inspirere af. Med denne app vil du fremover forhindre madspil og spare en masse penge.

 

Trello

Har du svært ved altid at organisere dine arbejdsopgaver? – så er Trello den helt rigtige app. I denne app kan du styre dine projekter både i hjemmet og på arbejdet. Når du opretter et projekt, kan du herefter tilføje billeder, to-do-lister, deadlines, tjeklister osv. Den er perfekt til dig, som gerne vil have styr på sine projekter, og som altid vil have overblikket lige ved hånden.

Doodle

Når du skal ses med dine venner, kan det altid være svært at finde en dato, hvor alle kan, men med appen Doodle vil det blive nemmere at finde en dag. Som det første opretter du en begivenhed, som både du og dine venner har adgang til. I appen fastlår du datoer og klokkeslæt, hvorefter de inviterede kan krydse sig af på de tidspunkter, der passer dem bedst. På den måde får I hurtigt et overblik over, hvilken dato, som det skal være for begivenheden.  

 

Cozi

Cozi er den perfekte app til dig, der gerne vil have styr på hverdagens gøremål. Det er ikke altid nemt at huske, hvornår og hvem, der gør hvad, og med denne super smarte app, kan I oprette en familiekalender, som alle kan følge med i fra sin smartphone. Derudover kan I også tilføje indkøbs- og to-do-lister, som kan opdateres hjemmefra.

 

Vi håber, at du med disse apps vil få en lettere hverdag. Der findes mange flere apps, så gå allerede i dag på opdagelse i Google Play eller App Store.