Blog

3 underholdende apps til din ferie

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og de fleste begynder at tælle så småt ned til den årlige badeferie, der forhåbentligt fører dig og dine nærmeste mod varme himmelstrøg. Selvom den danske sommer kan være fantastisk, kan det næsten ikke toppe følelsen af at være sydpå og ligge på kanten af en pool med en iskold sodavand i hånden. Til en rigtig sommerferie hører der naturligvis underholdning til. Underholdningen kan I selvfølgelig skabe sammen, men de fleste har ikke lyst til at bære på tunge brætspil og lignende, hvorfor det er smart, at vores smartphones kan være os behjælpelige. Læs med i denne artikel og få lidt inspiration til, hvilke underholdende apps der kan være sjove at have på sin smartphone under ferien! De nævnte apps rummer lidt for enhver smag, så vi håber, du finder noget, som du kan bruge.

 

Når der skal slappes af

På en rigtig ferie, skal der være plads til, at man kan koble helt fra. Hvis du kan godt kan lide at læse bøger, men ikke har lyst til at slæbe dem med i din kuffert på ferien, hvilket vi forstår, så er denne type app bestemt noget for dig! Alle kender til lydbøger, og lydbogsapps er derfor ofte et sikkert hit blandt mange – særligt på ferie. På allelydbogsapps.dk har du en database over de forskellige lydbogsapp, så du kan finde den app, der passer bedst til dine behov. Et eksempel på en god lydbogsapp er ”Mofibo”, som er velkendt blandt mange. Her finder du et stort udvalg af lydbøger i mange forskellige genre, og der finder du bestemt bøger til alle i familien.

 

Til de sjove aftener på terrassen

Hvis underholdningen på hotellet ikke er så hylende morsom, som I have håbet på, så har vi et forslag til en app klar, der bestemt kan gøre jeres aften en tand sjovere. Appen hedder ”Heads Up”, og hvis du ikke kender til den i forvejen, så er det godt, du læser med her. Det er et spil, der bliver spillet i det amerikanske talk show med Ellen DeGeneres. Der findes en række forskellige kategorier, som I kan vælge at spille. Når det er din tur, skal du holde din smartphone op foran hovedet, så du ikke kan se, hvad der står på skærmen. De andre har til opgave at beskrive den person eller genstand, der står på telefonen, som du skal gætte. Jo flere du gætter rigtigt, jo flere point får du. Det kan være et meget vanedannende spil, der helt sikkert får sat lattermusklerne i gang.

 

Til de lange gåture

Denne app kan først og fremmet virke en lille smule fjollet, men når man først har downloadet den, så er vi ikke i tvivl om, at den hurtigt kan blive uundværlig at have med sig på sin ferie! Appen hedder ”Where is Public Toilet” – og ja, du hørte ganske rigtigt. Dette er et klart eksempel på, at der i dag findes apps til ethvert formål. Når du loader appen, skal du sørge for, at første gang du bruger det i et nyt land, så skal appen tilknyttes en WiFi-forbindelse. Dette fordi, den så hurtigt kan finde ud af, hvor de nærmeste offentlige toiletter ligger i området. Denne app er på mange måder meget praktisk, og kan redde dig fra mange uheldige situationer, men samtidig også en smule underholdende, hvorfor vi tænker, at den passer ind i artiklen!

Vi håber, at du med artiklen har fundet lidt inspiration til, hvilken slags apps du kan hente på din telefon, inden du drager på din næste ferie. De apps, som vi har nævnt i artiklen, kan både hentes via App Store og Google Play.