Blog

3 tips til at spare penge de rigtige steder

Dette er sponsoreret indhold

Det kan være svært altid at have råd til det sidste nye inden for computere og andet tilbehør, som bare gør din tid bag skærmen lidt sjovere. Så hvorfor ikke forsøge at spare hvor du kan, så du i hvert fald ikke bruger penge, som du kunne have sparet op, på ting du alligevel kan få billigere? Her får du tre gode råd til hvordan du kan spare penge på kedelige hverdagsting.

 

Kig dine abonnementer igennem

Har du abonnement på både Netflix, Viaplay, C More og TV2 Play? Måske det er tid til at gøre op, hvor mange forskellige streamingtjenester du egentlig har brug for. Du kan jo altid skifte rundt, og oprette abonnementerne igen, hvis der kommer en bestemt serie du bare må se. På den måde sparer du hurtigt flere hundrede kroner om måneden. En anden god idé er, at tjekke om du betaler for meget for dit internet, og i stedet finde det billigste internet. Måske er der en anden udbyder, som kan gøre det billigere, og måske endda bedre, end det du har nu. Find det billigste internet, og slip for at smide flere penge end du egentlig behøver, efter din internetforbindelse.

 

Lav en madplan og en indkøbsseddel

Det er en rigtig god idé, at lave en madplan for hele ugen, så du kan sørge for at få brugt alle dine madvarer, og på den måde undgå mad- og pengespild. Prøv at handle ind én gang om ugen, og sørg for at skrive en indkøbsseddel, og holde dig til den, så du ikke bliver fristet og laver for mange unødvendige impulskøb. Det giver hurtigt luft i dit budget, hvis du kan formå at holde dig til din madplan, og forsøge at stoppe de små impulskøb.

 

Tænk over de små køb i hverdagen

Det er altid dejligt med en kop kaffe på vej på arbejdet, men er det nødvendigt at købe den dyre fra caféen du lige kommer forbi? Lav i stedet din egen lækre kop kaffe hjemmefra, og tag den med i en smart to-go kop. Plejer du at købe kaffe bare et par gange om ugen, løber det hurtigt op, og du kan altså spare mange penge på at lave kaffen selv i stedet for. Måske har du en anden ting du plejer at købe, som du lige så godt kunne lave selv, eller måske bare undvære helt. Det kan hurtigt blive til mange penge, som ryger på små ligegyldige ting, og kunne det ikke være federe, at bruge dem på en opgradering af computeren derhjemme?