Blog

3 tips til at få hurtigere internet

Internettet er ét af de steder, hvor mange af os tilbringer en stor del af vores tid – både på arbejde, men også derhjemme. Derfor er det altså også afgørende, at dit internet altid arbejder lige så hurtigt, som du gør. I denne artikel har vi samlet 3 tips, som alle kan bruge for at optimere deres internethastighed.

 

1. Frigør din router

Det kan godt være, at de fleste routere ikke ligefrem er en designmæssig skønhed, men det betyder altså ikke, at du bare kan gemme den langt væk uden konsekvenser.

Din router har nemlig de bedste forudsætninger for at give dig et stærkt signal, hvis den får lov at stå ude i et mere åbent miljø. Dette indebærer altså, at den skal frem at stå og ikke være gemt inde i et skab.

Dette tips vil uden tvivl give din internethastighed et lille boost, som sammen med de to resterende tips kan betyde en hel del for den samlede oplevelse online.

 

2. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Eller rettere: Placering, placering, placering. Udover at skulle være fri for skuffer og skabe, så bør du også sørge for, at placeringen af din router er strategisk rigtig.

Hvor bruger du oftest din pc? Dér skal din router stå. Det er sådan set meget simpelt.

Ved at placere din router inden for få meter af, hvor du oftest er online, får du et speedboost, som hurtigt vil kunne mærkes. Så flyt routeren fra kælderen og ind i stuen, hvis det er dit yndlingsspot.

 

3. Opgrader dit internet

Det sidste råd her er lidt af en no-brainer, men det bør alligevel nævnes. For måske er det ikke muligt for dig at få meget hurtigere internet med nogle få tricks, hvis du simpelthen ikke har det tilstrækkelige tekniske grundlag for at gøre dit net hurtigere.

Derfor bør du seriøst overveje at lede efter en ny pakke, som passer lidt bedre til dine præferencer. Du kan eksempelvis tage et kig på hvilke forskellige internetpakker, Waoo tilbyder.

 

Det var vores tips til hurtigere internet. Vi håber, at det vil hjælpe dig.