Blog

3 gode spil, du kan få tiden til at gå med under corona

Der er højst sandsynligt ikke en eneste dansker, der ikke er bekendt med den pandemi, der lige nu hærger i Danmark, og som har medført, at vi ikke kan lave alle de ting, vi normalt er vant til. Derfor har mange været nødt til at finde alternativer til at få de kedelige dage derhjemme til at gå. Har du endnu ikke fundet nogle gode aktiviteter at fordrive dagene med? Så kan du læse med her og få 3 gode ideer til sjove spil, der kan hjælpe dig igennem denne mærkværdige tid.

FIFA

Er du endnu ikke kommet med på bølgen om at spille FIFA? Så er det helt oplagt at gøre det nu! FIFA er et populært fodbodspil, der spilles af primært drenge både unge som ældre. FIFA kan spilles alene, online med venner, eller man kan mødes i en mindre forsamling og lave en sjov spilaften ud af det. Har du f.eks. en ven i Aarhus, kan du gøre en tur ud af at tage op og besøge ham til en sjov spilaften, så der sker lidt i en ellers kedelig hverdag. Du kan holde dig opdateret på nyheder om Aarhus, hvor du bl.a. kan se, hvilke restauranter, der tilbyder takeaway til jeres spilaften.

Tetris

De fleste af os kender spillet Tetris, hvor det handler om at placere nedfaldende brikker. Det er super sjovt og udfordrende, og når du først er kommet i gang med at spille Tetris, kan det være svært at stoppe igen. Ligeledes vil du føle at tiden flyver afsted, hvilket er lige nøjagtig dét, du har brug for i disse tider!

Sims

Sims er en gammel populær klassiker, og det er af god grund! Du kan nemt bruge mange timer på Sims, der går ud på at styre sine egne personer, og bl.a. opbygge huse og sørge for at dagligdagen forløbet sig bedst muligt. Du bliver med garanti hurtigt opslugt af det sjove spil, og inden du ser dig om, vil den normale hverdag være tilbage igen.