Drivers » Opdater alle drivers » Opdatering af Drivers

Wise Driver Care (dansk) download

Download Wise Driver Care gratis her. Programmet finder de drivers, som har behov for opdateringer.

Med Wise Driver Care skal du blot trykke på en enkelt knap, for at skanne alle dine drivers og dernæst fortæller programmet hvis de ikke er opdateret. Essentielle funktioner er med i gratis udgave, der er et par enkelte ekstrafunktion, som kræver pro-versionen for at kunne benyttes. Men disse ekstrafunktioner er ikke nødvendige for den grundlæggende funktionalitet.

At holde sine drivers opdateret er yderst nødvendigt, da gamle drivers kan risikere ikke at virke til sit fulde potentiale. Wise Driver Care lokaliserer alle drivers på forholdsvis kort tid, og du kan derefter downloade dem med lethed. Overordnet er grænseflade og den generelle brugeroplevelse helt optimal. Programmet installeres med lethed, og efterfølgende er det en leg at finde rundt i.

Vi kan konkludere at Wise Driver Care er et fremragende værktøj til at holde sine drivers opdateret. Funktionalitet og brugervenlighed er præcis som det skal være. Programmet kommer også med en dansksproget version, så alle kan være med, eller næsten alle. Programmet er desværre kun tilgængeligt til Windows-systemer.   

Download Wise Driver Care (dansk) 2.2.1102.1008
Screenshots
Detaljeret Information
1.501

2.2.1102.1008

Windows

7.61 Mb

Freeware
Kontakt os via email

Klik her

WiseCleaner

Detaljeret Information
Windows
1.501
7.61 Mb
2.2.1102.1008
Freeware
Kontakt os via email
Klik her
WiseCleaner
4 0 3
0

Afinstallering af Wise Driver Care (dansk)

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Wise Driver Care (dansk) fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find Wise Driver Care (dansk), markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle Wise Driver Care (dansk) være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.