Drivers » J-O » Msi

MSI Live Update download

Live Update er et smart, gratis stykke freeware fra Msi, der automatisk scanner dine Msi enheder (motherboards og grafikkort) og opdaterer deres drivers.

Live Update er meget let at bruge med dets brugervenlige interface og er klart den letteste og smarteste måde at opdatere dine Msi drivers på.

MSI Live Update er et hjælpeprogram, der gør det muligt for brugere at opdatere din computers forskellige systemkomponenter. Programmet bruges til at levere opdateringer til Basic Input / Output System (BIOS), programdrivere og firmware til forskellige programmer installeret på brugerens computer. MSI Live Update kan levere automatiske eller manuelle opdateringer til disse forskellige systemkomponenter.

Programmet fungerer ved at analysere oplysninger om BIOS, programdrivere og firmware for at kontrollere, om disse komponenter er opdaterede. MSI Live Update forbinder derefter producentens hjemmeside for at kontrollere, om der findes tilgængelige opdateringer, patches eller nye versioner af BIOS, drivere eller firmware. Hvis der er nye opdateringer til rådighed, fortsætter MSI Live Update med at downloade og installere det automatisk eller underrette brugeren om at downloade eller installere det manuelt. MSI Live Update sikrer, at brugerens computerudstyr fungerer korrekt ved at opdatere det.

MSI Live Update indeholder en simpel brugergrænseflade, der indeholder to hoveddele. Første del er programfanerne placeret på den øverste del af applikationsvinduet. Disse faner omfatter Home, Live Update, History, Setting og About. Fanen Hjem viser grundlæggende oplysninger om brugerens computer, f.eks. Operativsystem, bundkortmodel, nuværende BIOS-version, grafikkort, sidste systemscanning og antal opdaterede komponenter. Fanebladet Live Update giver brugerne mulighed for at konfigurere, hvordan applikationen opdaterer systemkomponenterne, mens fanen History viser antallet af opdateringer, der er udført i hver komponent. Fanen Setting giver brugerne mulighed for at konfigurere frekvensen af meddelelser, der modtages fra MSI Live Update.

Helt klart en driver updater der er værd at have tilsluttet sin computer altid, så du altid har den nyeste driveropdatering på din computer.

Live Update opdaterer følgende:
Mainboards: Drivers/BIOS/Utilities
Graphics Cards: Drivers/BIOS

Du kan også se manuelen til Msi Live Update her.

Download MSI Live Update 6.1.008
Screenshots
Detaljeret Information
5.510

6.1.008

http://www.msi.com/about/contact-us/
Windows

10.7 Mb

Freeware 20-01-2001
Kontakt os via email

Klik her

MSI

Detaljeret Information
Windows
5.510
10.7 Mb
6.1.008
Freeware
20-01-2001
Kontakt os via email
Klik her
MSI
4 0 9
0

Afinstallering af MSI Live Update

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere MSI Live Update fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
  1. Åben kontrolpanelet i Windows
  2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
  3. Find MSI Live Update, markér det og vælg “Afinstaller”
  4. Følg nu processen
Skulle MSI Live Update være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.
Denne fil er desværre midlertidigt sat i karantæne på vores server da vi mistænker den for at indeholde skadelig kode. Prøv venligst igen en anden dag.